Fül-orr-gégészeti 3D CBCT röntgenfelvételek képelemzése

A szolgáltatás ára 4 500 Ft (2018. szeptember 1-től)
A leletet öt munkanapon belül készítjük el.


A CBCT felvételek kiértékelése, mely magába foglalja a szükséges rekonstrukciók elkészítését, a képleírást és egy-egy kép csatolását az elváltozásról, valamint javaslatot az esetlegesen szükséges kiegészítő felvételekről (pl. MRI). A fej-nyaki vizsgálatok során a rekonstrukciók nagymértékben segíthetik a probléma felderítését, így például a közép-belső fül esetében miden esetben használok egy speciális beállítást, mely által a hagyományos képeken alig látható stapes bázisa teljesen megítélhetővé válik.



Hagyományos axiális nézet


Rekonstrukciós nézet

Annak érdekében, hogy az eseteket a leghatékonyabban és gyakorlatorientáltan elemezhessem, tisztelettel kérem Önöket, hogy a páciens panaszával kapcsolatos információkat legyenek kedvesek a beutalón röviden összefoglalni, ill. iránydiagnózisként megadni.

Dr. Dobai Adrienn

Dr. Dobai Adrienn vagyok, és jelenleg a Semmelweis Egyetemen utolsó éves radiológus szakorvosjelöltként, valamint az Arc-Állcsont-Szájsebészeti és Fogászati Klinikán levelező PhD hallgatóként tevékenykedem.

Fő érdeklődési köröm a fej-nyaki radiológiai, melynek elsajátítása érdekében minden lehetőséget igyekeztem megragadni az elmúlt évek során. Egyrészt Phd kutatásom témája CBCT alapú 3D arcrekonstrukciós tervezés, másrészről a külföldi tanulmányutak során a fej-nyaki és fogászati radiológiát is megtanulhattam. Torino-ban a dento-maxillo-facialis képalkotást és diagnosztikát, míg Brugge-ben fej-nyaki radiológiát, elsősorban paranasalis sinusok, közép és belső fül, TMI CBCT és MRI alapú diagnosztikáját sajátítottam el. Brugge-ben volt szerencsém ezen terület kiemelten elismert szakemberétől tanulnom, aki Európai Fej- Nyaki Radiológiai Társaságnak egykori elnöke is volt.

Adatvédelmi nyilatkozat

Dent-East
Tekintse meg Dent-East fogorvosi termékeinket


Kattintson ide
Copyright 2015 © Dent-East Kft. Az oldalt készítette: X-Page