• Beutaló letöltése

  Beutaló letöltéseA Páciens beküldéséhez szükséges , hogy a megfelelő beutalóval érkezzen. Töltse le a mellékelt beutalót, nyomtassa ki és irányítsa hozzánk páciensét. Páciensével küldünk Önnek további beutalókat. Az árakat itt találhatja.


  Automata Orthodontiai Kiértékelés


  Beküldő orvosaink élhetnek a teleröntgen felvételeket automatikusan kiértékelő Carestream szoftver előnyeivel.

  Hasund, Ricketts, Steiner és egyéb elemzéseket készíthetnek automatikusan, csupán néhány kattintással.

  A szoftver automatikusan felismeri az elemzésekhez szükséges anatómiai pontokat a röntgen felvételen, elvégzi a számításokat, és elkészíti a jelentést is.

  További információkért kattintson ide.
 • A Carestream - Dent-East Radiológiai Klub szerveződik

  Amikor első páciensüket beutalják hozzánk, Önöket regisztráljuk. Ekkor a Dent-East Radiológiai Klub tagjaivá válnak. A beutalón, kérjük, adják meg e-mail címüket, hogy belépési kódjukat megküldjük. Ezzel, vagy megváltoztatott egyéni kódjukkal, hozzáférnek minden információhoz – felvételeikhez, egyéb fontos adathoz, melyek az együttműködésünk tartalmi részét fogják részletezni. Az igazán kitűnő szakmai szolgáltatás mellett igen értékes együttműködést kínálunk Önöknek.

  3D Viewer Oktató Videók

  A szoftver használata egyszerű és intuitív. Az oktató videókkal olyan funkciókat is megismerhet, amit eddig nem használt. A programmal bármilyen dicom formátumú CBCT felvételt meg tud nyitni, így nem csak Carestream felvételeket nézhet vele. Ez kifejezetten előnyös, ha a páciens idegen helyről hozza magával a felvételt. Az oktató videókért kattintson ide.

Adatvédelmi nyilatkozat

Dent-East
Tekintse meg Dent-East fogorvosi termékeinket


Kattintson ide
Copyright 2015 © Dent-East Kft. Az oldalt készítette: X-Page