Carestream Dental Fogászati Röntgen Központ

Mi, a Dent-East kft. abban a kivételes helyzetben vagyunk, szemben más röntgen centrumokkal, hogy a világ élvonalbeli vezető digitális 3D-s röntgengép gyártójával, a Carestream (Kodak) céggel több mint 20 éve meglévő képviseleti kapcsolatunk révén, ennek a gyártónak a legutolsó fejlesztésű berendezéseit szerelhettük fel a röntgen centrumunkban, élvezve a gyártói homogén háttér, a legfejlettebb ipari technológia, az egységes korszerű, nagy tudású képalkotói szoftverek nyújtotta tudást.

Mindezeket a pontos diagnosztizálás érdekében, a páciensek nagyobb kényelmének biztosításával, a feltétlenül szükséges legalacsonyabb terheléssel történő felvételezés mellett tudjuk nyújtani.

A Carestream (Kodak) gyártmányú legkorszerűbb röntgenkészülékekkel készülnek a felvételek.

Mit jelent a röntgengépek esetében a korszerűség és mi az előnye a páciensek szempontjából?

Mindegyik berendezésünk digitális – ez azt jelenti, hogy lényegesen alacsonyabb dózissal készülnek a felvételek, mint a hagyományos korábbi berendezések esetén. Külön  a ”low dose” (alacsony dózis) program biztosítja a  a sikeres felvételhez feltétlenül szükséges legalacsonyabb terhelést.

Ez így van mind  a kis méretű (intraorális) felvételek, mind a panoráma felvételek és a CBCT felvételek esetén.

A felvételek készítési ideje rövidebb, a páciensnek elviselhetőbb a rövid ideig tartó  mozdulatlanság.

A felvételek információ tartalma lényegesen nagyobb, mint egy film esetén. A digitális érzékelők mélységi tartalmakat mutatnak meg, a fogorvos jobban tájékozódik a vizsgált rétegek, csontozatok teljes vastagságában, pontosabban meg tudja határozni, hogy a beavatkozása során milyen közegben dolgozik. Lényegesen megnő a pontos, tökéletes fogorvosi kezelés lehetősége. 

Melyek ezek a gépek?

Caresteam (Kodak) CS9300 Premium, Cephalostattal

Ez két és háromdimenziós felvételek készítésére alkalmas 3D volumentomograph (CBCT) készülék. Konstrukciójában ez a technológia  lehetőséget biztosít különböző kilépő kapuk alkalmazásával a fej, állcsont, a fogcsoportok, fogak   különböző részeit megmutatni, és csak azt a területet, amit  a fogorvos a beutalón megjelöl.

Az itt látott képsorozat ábrázolja ezt nagy választási lehetőséget és ennek előnyét meggyőzően bemutatja.

A Teleröntgen a fejről készít felvételeket, melyek  a sikeres fogszabályozást szolgálják  elsősorban, de sok egyéb célra is kérik a fogorvosok.

A teleröntgen felvételek választéka:

Carestream (Kodak) CS8100 – digitális panoráma  készülék

Igen korszerű, nagy tudású kompakt készülék. Fontos előnye a páciens szempontjából, hogy nem hátat fordítva készül a felvétel, hanem szemtől szembe. A páciens nyugodtabb, látja és érti, mit kell tennie a sikeres felvétel érdekében. Például, miért, meddig kell mozdulatlanul maradnia, hogyan fut körbe a felvétel készítését végző  szerkezet. Ez a berendezés nem alkalmaz lézer fénnyel történő fejbeállítást, ami a páciens szempontjából előnyös, mert nem kell kettő vagy három lézer fényt látnia.

A Carestream (Kodak) tervezői itt is megoldották a „ fogorvos által látni kívánt  terület felvételéhez szükséges legkisebb terhelés” technológiát és nagy választékot kínálnak ehhez.

Ez a készülék több mint 10 nemzetközi kitüntetést kapott 2013 óta, amikor megjelent a szakmai piacon. Ezeket a 12  technológiai innováció, a mérete, ergonomikus használhatósága, kitűnő képminősége miatt kapta. Két legismertebb ezek között

 


Carestream (Kodak) CS2200 és RVG 6200-S1, kisméretű röntgen felvételező digitális rendszer ma a létező legjobb felbontásban készíti az egyedi fog felvételeket.

Itt a hagyományos filmes technológiához képest alig 10 % -nyi sugárdózis mellett a fogorvos lényegesen több információt kap a fogról, a fog szerkezetéről,  hibáiról.

A www.dent-east.com honlapon ezek a berendezések specifikusan is jobban megismerhetők.

Adatvédelmi nyilatkozat

Dent-East
Tekintse meg Dent-East fogorvosi termékeinket


Kattintson ide
Copyright 2015 © Dent-East Kft. Az oldalt készítette: X-Page